Dronningveien 2, 3531 Krokkleiva
Tel +47 32162100
e-post: sundvolden@sundvolden.no

 

SUNDVOLDEN HOTEL

Ved inngangsporten til sagnomsuste Krokskogen ligger et av Norges mest tradisjonsrike hotell – Sundvolden Hotel.

 

«Vi ønsker å skape en helhetsopplevelse for deg slik at du kan nyte minnene i lang tid fremover. Vi håper du tar deg tid til å kikke i vår butikk, reflektere over utstillingen i Galleriet, nyte stillheten i parken eller trene i vårt Fitness senter. Sundvolden Hotel er privat eiet og drevet av ekteparet Tord og Cecilie Laeskogen. De er andre generasjon som driver Sundvolden Hotel.»

 

 

Book rom her

GRAND HOTEL  HØNEFOSS

Hotellets opprinnelse skriver seg fra 1809, da et lite gjestgiveri åpnet. Den nåværende sidefløyen ble bygget som «Jernbanehotellet» i 1858. Med gatefløyens stilrene fasade fra 1912, fremstår dagens hotell som et ærverdig sted, hvor gammelt og nytt er føyd sammen til en vellykket enhet. Et intimt og personlig hotell, velegnet for overnatting, konferanser, møter og selskaper.

 

 

Book rom her

Stabelsgate 8, 3510 Hønefoss
Tel +47 32122722
e-post: post@grand.bu.no

Kongens Gate 3, 3510 Hønefoss
Tel +47 32171620
e-post: booking.ringerikehotell@gmail.com

Scandic HØNEFOSS

Scandic Hønefoss ligger midt i sentrum av Hønefoss. Hotellet ligger 60 minutter fra Gardermoen og har gode forbindelser med flybuss. Fra Oslo tar det 50 minutter med bil. Vi tilrettelegger dagmøter og konferanser etter deres behov.

 

Hotellet tilbyr 82 rom med plass til over 150 personer. Vi har et stort treningsrom til gratis benyttelse for våre gjester. Baren har alle rettigheter og et nytt biljardbord for våre gjester. En liten uteterrasse finnes ved hovedinngangen. Hotellet ligger midt i sentrum av Hønefoss. Rett utenfor hotellet ligger byens handlegate. Med noen få minutters gangavstand finner dere grønne parker og Hønefossen.

 

Resverver rom her