Dronningveien 2, 3531 Krokkleiva
Tel +47 32162100
e-post: sundvolden@sundvolden.no

 

SUNDVOLDEN HOTEL

Ved inngangsporten til sagnomsuste Krokskogen ligger et av Norges mest tradisjonsrike hotell – Sundvolden Hotel.

I nærmere ett tusen år har konger, adelsmenn, handelsreisende og i den nyere tid moderne forretningskvinner og -menn valfartet hit. Vi er stolte av å kunne presentere et hotell som tar vare på det beste av det gamle, samtidig som vi vender nesen fremover og tilpasser oss morgendagens hotellgjester.

Vi kan tilby topp moderne konferansesaler, eget spa- og treningssenter og et kjøkken du ikke bør gå glipp av. Du som er gjest, står øverst på prioriteringslisten, og vi gjør vårt ytterste for at nettopp ditt opphold skal bli innholdsrikt og uforglemmelig.

 

Book rom her

HOTEL GENERALEN

General Hotell er et lite familiedrevet konferansehotell i en grønn næringspark syd for Hønefoss. Hos oss er det 1 time til “alt”; Gardermoen, Oslo, Drammen, Kongsberg og Valdres. Hotellet ligger nære Storelva, som renner ut i Tyrifjorden, og det er 10 minutter til Nordmarka og Krogskogen. Her på Helgelandsmoen har det militære hatt tilhold siden 1869. I 2004 ble området helt privat og i 2009 åpnet General Hotell dørene. Vårt nyeste tilbygg kom i 2011.

 

Vårt kjøkken er internasjonalt, med franske røtter. Huset har også en ekte italiensk trattoria som a la carte tilbud.

 

Book rom her

Regimentsveien 10, 3512 Hønefoss
Tel +47 32160000
e-post: booking@generalhotell.no

Kongens Gate 3, 3510 Hønefoss
Tel +47 32171620
e-post: booking.ringerikehotell@gmail.com

Scandic HØNEFOSS

Dette hotellet ligger 650 meter fra Hønefoss jernbanestasjon og 3 minutters gange fra kjøpesenteret Kuben, Scandic Hønefoss tilbyr gratis WiFi, treningssenter på stedet og moderne rom.

Alle rommene har flatskjerm-TV med filmkanaler, lenestol og skrivebord. Noen av rommene har utsikt over Storelva.

Hotellet serverer økologisk frokostbuffé med Fairtrade-kaffe hver morgen, og har døgnåpen resepsjon med turistinformasjon og snackbar.

 

Resverver rom her

GRAND HOTEL  HØNEFOSS

Hotellets opprinnelse skriver seg fra 1809, da et lite gjestgiveri åpnet. Den nåværende sidefløyen ble bygget som “Jernbanehotellet” i 1858. Med gatefløyens stilrene fasade fra 1912 fremstår dagens hotell som et ærverdig sted, hvor gammelt og nytt er føyd sammen til en vellykket enhet.

Et intimt og personlig hotell. Velegnet for overnatting, konferanser, møter og selskaper.

Vi ønsker deg velkommen til Grand Hotel i Hønefoss!

 

Book rom her

Stabelsgate 8, 3510 Hønefoss
Tel +47 32122722
e-post: post@grand.bu.no