Dronningveien 2              Tel +47 32 16 21 00
3531 Krokkleiva                e-post: sundvolden@sundvolden.no

SUNDVOLDEN HOTEL

Ved inngangsporten til sagnomsuste Krokskogen ligger et av Norges mest tradisjonsrike hotell – Sundvolden Hotel.

I nærmere ett tusen år har konger, adelsmenn, handelsreisende og i den nyere tid moderne forretningskvinner og -menn valfartet hit. Vi er stolte av å kunne presentere et hotell som tar vare på det beste av det gamle, samtidig som vi vender nesen fremover og tilpasser oss morgendagens hotellgjester.

Vi kan tilby topp moderne konferansesaler, eget spa- og treningssenter og et kjøkken du ikke bør gå glipp av. Du som er gjest, står øverst på prioriteringslisten, og vi gjør vårt ytterste for at nettopp ditt opphold skal bli innholdsrikt og uforglemmelig.

 

Book rom her

HOTEL GENERALEN

General Hotell er et lite familiedrevet konferansehotell i en grønn næringspark syd for Hønefoss. Hos oss er det 1 time til «alt»; Gardermoen, Oslo, Drammen, Kongsberg og Valdres. Hotellet ligger nære Storelva, som renner ut i Tyrifjorden, og det er 10 minutter til Nordmarka og Krogskogen. Her på Helgelandsmoen har det militære hatt tilhold siden 1869. I 2004 ble området helt privat og i 2009 åpnet General Hotell dørene. Vårt nyeste tilbygg kom i 2011.

 

Vårt kjøkken er internasjonalt, med franske røtter. Huset har også en ekte italiensk trattoria som a la carte tilbud.

 

Book rom her

Regimentsveien 10              Tel +47 32 16 00 00
3512 Hønefoss                      e-post: booking@generalhotell.no

Kongens Gate 3                  Tel +47 32 17 16 20
3510 Hønefoss                    e-post: co.ringerike@choice.no

HOTEL RINGERIKE

Comfort Hotel Ringerike ligger i hjertet av Hønefoss. Butikker, restauranter, caféer og et stort shoppingsenter finnes på gangavstand. Hønefoss sin berømte foss ligger rett ved hotellet.

På Comfort Hotel Ringerike kan du velge mellom 82 luftige rom, alle med trådløst internett. Gratis kaffe og te kan du nyte akkurat når du vil i lobbyen.

 

Om du vil svette litt eller slappe av litt luksuriøst, behøver du ikke engang å forlate hotellet. Tren i Comfort Hotel Ringerikes moderne gym og unn deg en massasje, manikyr eller en ansiktsbehandling på Comfort Beauty Clinic, beliggende i hotellet.

Book rom her

GRAND HOTEL  HØNEFOSS

Hotellets opprinnelse skriver seg fra 1809, da et lite gjestgiveri åpnet. Den nåværende sidefløyen ble bygget som «Jernbanehotellet» i 1858. Med gatefløyens stilrene fasade fra 1912 fremstår dagens hotell som et ærverdig sted, hvor gammelt og nytt er føyd sammen til en vellykket enhet.

Et intimt og personlig hotell. Velegnet for overnatting, konferanser, møter og selskaper.

Vi ønsker deg velkommen til Grand Hotel i Hønefoss!

 

Book rom her

Stabelsgate 8                  Tel +47 32 12 27 22
3510 Hønefoss                e-post: post@grand.bu.no