Hytteplanmila kontrollmålt

Hytteplanmila kontrollmålt

Autorisert løypemåler fra Kondis, Vidar Dvergedal (til høyre), har i dag kontrollmålt Hytteplanmila. Løypesjef, Øystein Ringnes (til venstre), har merket alle kilometerpasseringene, og kan melde at løypetraséen er klar for å ta i mot et rekordstort startfelt neste lørdag.

 

Hytteplanmila er kjent for å være lettløpt og rask. Ja, statistikken viser at det er Norges raskeste trasé for 10 kilometer gateløp.

 

Retningslinjer for autorisert løypemåling

 

TIDTAKING
Leveres av Ultimate Sport Service. Det løpes med ENGANGSBRIKKE som sitter på startnummeret. Alle løpere får registrert NETTOTID, dvs. tiden tas fra du passerer startmatten. Unntak for eliteløpere (står fremst), som får registrert BRUTTOTID (tid fra startskuddet smeller).

 

STARTFELT OG FARTSHOLDERE
Etter elitegruppen (fremst) er det er startfelt fra 35 minutter og oppover (40:00, 42:40, 45:00, …, 80:00). Du velger startfelt på løpsdagen, etter din antatte løpstid. Det er fartsholdere fra 40 til 80 minutter.

 

STARTNUMMERUTDELING
Fredag 20. oktober: Fra kl. 17.30 til 20.00.
Lørdag 21. oktober: Fra kl. 10.00.

All utdeling foregår ved Holehallen på Svendsrudmoen (ved start). Adresse: Trongmoen 41, 3530 Røyse.

 

STARTTID (Start time)
10 km: Kl. 13.30
Trim uten tid: Kl. 12.00

 

Informasjon om Hytteplanmila