Påmeldingen er åpnet

Påmeldingen er åpnet

Påmeldingen for Hytteplanmila åpnet 1. mars 2016. Også i år er Topp Tid er vår samarbeidspartner, vedrørende påmelding og tidtakertjenester.

 

Hytteplanmila har hatt en fantastisk utvikling på antall deltagere de siste årene. I fjor hadde vi et påmeldingstak på 2.015 og 1857 som gjennomførte. I år er taket på 2.016. For å sikre den kvaliteten vi ønsker Hytteplanmila skal ha, har funksjonærene foreløpig ikke ønsket å øke antall deltakere ytterligere.

 

 

Vi er godt i gang med planleggingen av årets løp, og vi jobber med flere spennende forslag som vi gleder oss til å presentere. Har du deltatt i Hytteplanmila tidligere og det er ting du ser vi kan gjøre annerledes og bedre, setter vi stor pris på din tilbakemelding.

 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Hytteplanmila 2016, lørdag 22. oktober. Lykke til med dine forbredelser.

 

Mvh
Hytteplanmila